divendres, 20 de gener del 2012

Allò del Pepe

Képler Laveran Lima Ferreira. Un tio amb aquest nom no pot ser mala persona, no? Segur que és, com a mínim, un sant. Sant Képler Laveran Lima Ferreira, patró dels escuraxemeneies. Ja m'ho veig, cada 26 de febrer tots ells, bruts i amb pudor de fum, homenatjant aquest sant. Aquest fill de la gran puta.

Perquè aquest nom correspon, sorpresa, al Pepe del Madrit. "Oh!", em direu, "on polles és la sorpresa, si això ja ho deies al títol, que parlaries d'ell!". Vale, molt bé, no sou tan imbècils com pensava. Millor que marxeu doncs, que entendreu el que diré i no us agradarà.

Si no el coneixieu, és aquest monguer

 Doncs aquest angelet dimecres passat va jugar contra el Barça, i va trepitjar la mà del Messi. Ui, no ho sabíeu, oi? Si no se n'ha parlat, no s'han vist les imatges per enlloc, ni la de la seva sincera disculpa... (Eh, i les risses que es devia fer amb tot l'equip al dir "fue involuntario"? Jo vull veure'n les preses falses... que les posin al final del Crackòvia, que n'estic una mica fins la punta de la polla de veure el Toni Albà dient "mec mec mec"). El pitjor no és que hagi trepitjat al Messi, total, és molt baixet i segur que ja hi està acostumat. El pitjor és que es comenta que el club, com a càstig, li impediria jugar la tornada a Barcelona. I això és una molt mala notícia.

Això és marcatge a l'home i no el que fa Boris Izaguirre!

El problema de que no vingui aquí és (apart de que jugarà l'Arbeloa, un altre fill de puta de ca l'ample que twitteja "Arriba España" però és un jugador exemplar segons el Punto Farlopa) que no el podrem rebre com es mereix. Com nosaltres sabem. "Amb un pà amb tomàquet?" No. "Amb una cerveseta?" No. "Amb l'escudella de la mama?" Tret als genolls. No nois no, estic parlant de rebre'l Old School. A crits de "Calbo, Calbo", res humilia més que això. Bé, potser llençar un cap de porc al camp. Però no vull fer apologia de la violència. Millor que l'espereu a fora i li foteu el cap de porc damunt del coll.

Aquí teniu al mestre, anotant un Touchdown a la Superbowl del 94

Per això, vull iniciar la campanya de Pepe és una excel·lent persona, perquè se'l deixi jugar. I potser així s'ho creu i deixa de trencar cames. I braços. I caps. I esquenes.

A la foto no es veu, però el de blau té una taràntula a l'esquena.

 Però això serà una feina molt difícil i un camí molt llarg que haurem de recórrer entre tots, ajudant-nos i d'altres coses que si no és per parlar de programari sona a mariconada de les grosses. D'entrada hauríem de trobar gent que li ensenyés a jugar a futbol, per mirar si oblida el Kárate. Després ja passariem a temes més complicats, com que es pogués treure el graduat escolar.

Aquí el podem veure, feliç però cansat, el dia que va aprendre a sumar 1+1

 Per tant, proposo que els senyors de la federació no el sancionin. Bah, segur que no ho fan. Lents com son, segur que veuran les imatges d'aquí 30 anys. Què es pot esperar d'una federació espanyola de FÚMBOL???

 Per acabar, una imatge de Pepe ballant sevillanes. Què millor per caure bé a les Espanyes!